Welkom

Afgelopen maandag is het schooljaar 2017-2018 begonnen. Het team heeft er weer veel zin in. De nieuwe ouders en leerlingen wensen we van harte welkom bij kindcentrum de Driehoek.  Wij wensen alle kinderen en ouders een prettig schooljaar toe!  
Vorige week is het team ook gestart met de nieuwe directeur Gerda. Wij hebben er enorm veel zin in om met haar aan de slag te gaan en het onderwijs op de Driehoek te ontwikkelen. Wij wensen Gerda veel succes en veel plezier op de Driehoek.


Beste ouders/verzorgers,

Maandagochtend heb ik velen al een hand gegeven om kort kennis te maken. Bij aanvang van de zomervakantie heb ik van Ria een overdracht gekregen en vorige week ben ik met het team van start gegaan. Mijn eerste indrukken zijn zeer positief en ik voel mij zeer welkom in kindcentrum de Driehoek. De komende periode zal voor mij in het teken staan van kennismaken, observeren en ervaren om het reilen en zeilen op de Driehoek goed in beeld te krijgen. Mochten er vragen en/of opmerkingen van u zijn, dan hoor ik ze uiteraard graag. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met kinderen, team en ouders van kindcentrum de Driehoek! 

Hartelijke groet, Gerda Lukkien – Boerefijn

Media
  • welkom1.jpg

Laatste Nieuws

Sinterklaas
pieten op bezoek
skateles
Afscheid juf Riekje

Agenda

Omschrijving
06 juli -  Zomervakantie
21 juli -  Jasper jarig
21 juli -  Marijke jarig

Uit het fotoboek

wandelvierdaagse IMG_2587
IMG_2589 IMG_2586